FŐLAP REDŐNY SZÚNYOGHÁLÓ SZALAGFÜGGÖNY RÓLUNK REFERENCIÁK ELÉRHETŐSÉGEK

 

REDŐNY MISKOLC      SZALAGFÜGGÖNY MISKOLC       SZÚNYOGHÁLÓ MISKOLC

SZÚNYOGHÁLÓK

Ha nem akar reggel úgy felkelni, hogy a szúnyogok éjszaka összecsipkedték, akkor itt az ideje, hogy megismerkedjen új típusú szúnyoghálóinkkal!

 Ne tegye tönkre egészségét rovarirtók használatával! Válassza Ön is a természetes módszert a rovarok ellen! Válassza szúnyoghálóink új generációját!

Fontos!!!

A szúnyoghálók alapvetően szúnyogok és legyek távoltartására szolgálnak! Nagy százalékban távoltartják a rovarokat is de vannak példányok akik átjuthatnak! (Pl. redőnytokon keresztül)

Szúnyoghálóink megakadályozzák a repülő rovarok bejutását lakásunkba úgy,hogy közben a szellőztetés is lehetővé válik. Szúnyoghálóink üvegszálas hálóból készülnek, mely szürke színű és UV stabil bevonatú.  Ennek köszönhetően a napsugarai nem tudják szétégetni,  ellenáll az időjárás viszontagságainak, ezért hosszú az élettartama.

ABLAKRA SZERELHETŐ TÍPUSAINK:

Mozgatható, mobil szúnyoghálók

·        Függőleges mozgatású szúnyogháló ablakra

·        Redőnytokba beépített kombi szúnyogháló (csak új redőnynél)

AJTÓRA SZERELHETŐ TÍPUSAINK:

·        Alumínium keretes nyíló ajtó

·        Vízszintes mozgatású  ajtó

FÜGGŐLEGES MOZGATÁSÚ SZÚNYOGHÁLÓ

Váz szerkezete alumíniumból (esetleg műanyagból)  készül. Alapárban fehér vagy barna, felárral aranytölgy  és a RAL színskála színeiben szereljük. Halványszürke, UV stabil üvegszálas hálóval készül. Két oldalt kefés lefutósínben  mozog, fent pici tokkal. Kezelése rendkívül egyszerű. Nagy előnye, hogy használat után egy mozdulattal a tokban „eltűntethető”. Ideális megoldás emeleti ablakokra is. A régi, hagyományos szúnyoghálóknál gondot okozott az ablakban elhelyezett virág meglocsolása, vagy a portörlőrongy kirázása. Mostantól a mobil szúnyoghálóval ez a gond megszűnik.

Előnye: - könnyen kezelhető, kis helyigényű, használat után egy mozdulattal a pici tokba eltüntethető. Esztétikus kivitel. Rendkívül hosszú élettartam 

Ha fából készült az ablaka az sem gond nekünk, mert nálunk többféle famintázatú szúnyoghálóból  válogathat. 

REFERENCIA MUNKÁK, A MEGRENDELŐK VÉLEMÉNYE A  MOZGATHATÓ (MOBIL) SZÚNYOGHÁLÓKRÓL:

Szomszédomnak készítettek müanyag függőlegesen lehúzható szúnyoghálót, mely  nekem is megtetszett. Praktikus és az ára is megfizethető. Köszönöm Önöknek!
           K. Attiláné   Mályi    
Fenyő színű ablakaimhoz kerestem hasonló színű szúnyoghálót. Egyik ismerősöm ajánlására kerestem meg Önöket. Az Önök által felszerelt lehúzható mobil  szúnyogháló diszkréten illeszkedik az ablakhoz.
Nagyon elégedett vagyok a munkájukkal.
            V.Barna
Szikszó        

Minőségi és modern szúnyoghálókért  
hívja vállalkozásunkat!
 
  

Hívja a 06/30/997-51-58-es telefonszámunkat, ahol időpont egyeztetés végett munkatársunk várja hívását!

REDŐNYTOKBA BEÉPÍTETT MOBIL SZÚNYOGHÁLÓ

A szúnyogháló a redőny tokjába kerül beépítésre, ezért nem látható külön szúnyogháló tok. A redőnytől teljesen függetlenül működik. Dupla sínes megoldással: A belső sínen a szúnyoghálót, a külső sínem a redőnyt bármikor fel lehet húzni, vagy le lehet engedni.

A szúnyogháló egy mozdulattal felhúzható, vagy lehúzható!

KAPCSOLÓDÓ REFERENCIÁK, A MEGRENDELŐK VÉLEMÉNYE:

Vállalkozásuk meg tudta oldani azt az igényemet, hogy az alumínium redőnyhöz olyan szúnyoghálót készítettek, amely egy mozdulattal felhúzható, így a feleségemnek  párkányt törölni vagy virágot locsolni nagyon egyszerű.
           J.Imre     Sajószentpéter 
        

Szeretné megtekinteni kombi redőnyeinket?
Ha kívánja  házhoz visszük Önnek bemutatótermünket!

Hívja a 06/30/997-51-58-es telefonszámunkat, ahol időpont egyeztetés végett munkatársunk várja hívását!

NYÍLÓ SZÚNYOGHÁLÓ AJTÓ

Ez a  szúnyoghálós ajtó már nagyon régóta használt megoldás a szúnyogok és egyéb rovarok ellen, csak átalakítottuk és a mai kor színvonalára emeltük ezt a szúnyoghálótípust.   Már nem fából, hanem alumíniumból készül, amely időt álló és festeni sem kell.

A háló anyaga a régi műanyaggal szemben már üvegszálból készül UV bevonattal, ezért  az erős napsugárzás sem tudja károsítani.  A zsanérok rúgóval rendelkeznek, ettől az ajtó magától visszazáródik. 

A keret színét  bármilyen színárnyalatra tudjuk színterezni, illetve léteznek famintázatú keretek is, hogy tökéletesen igazodjon az Ön nyílászáróinak a színéhez.

Ez a szúnyogháló rendkívül jó választás, mert esztétikus és emellett még hosszú élettartamú is. Középen egy merevítő található, ettől rendkívül stabil.

Végre ez után már nyugodtan szellőztethet!
Önnek van már ajtóján szúnyogháló? 
Mi azért dolgozunk, hogy  megoldjuk problémáját!

Hívja a 06/30/997-51-58-es telefonszámunkat, ahol időpont egyeztetés végett munkatársunk várja hívását!

REFERENCIA MUNKÁK, A MEGRENDELŐK VÉLEMÉNYE A NYÍLÓ SZÚNYOGHÁLÓ AJTÓRÓL:

Nagyon tetszik az új szúnyoghálós ajtónk, amit most felszereltek.  Végre már nem kell a régi szúnyoghálós ajtót festegetnem és évente hálót cserélnem, mert a nap mindig szétégette.  Nagyon elégedett vagyok!
               T. Péterné   Emőd 

VÍZSZINTESEN MOZGATHATÓ SZÚNYOGHÁLÓ AJTÓRA

Ön szerint egy ajtót csak nyitni lehet??

Mi készítünk olyan szúnyoghálós ajtót is, amely szükség esetén egy könnyed mozdulattal egy pici tokból kihúzható, illetve a tokban diszkréten eltüntethető.

Amíg egy nyílós szúnyogháló ajtó kb. 1 m2-t elvesz a teraszból, addig az elhúzható szúnyogháló szinte semmi helyet nem foglal.

Télen leszerelnie sem kell, mert nyitott állapotban a háló a tokban feltekeredve helyezkedik el.

Fém alkatrészei alumíniumból készülnek. A hálója pedig  UV stabil, üvegszálas, így  rendkívül jól ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Az alapszíne a fehér és a sötétbarna, de bármilyen színben vagy famintázatban tudjuk készíteni, hogy minél jobban igazodjon színben az Ön nyílászárójához. 

Ön felkészült már a nyári rovarinvázióra? Van már ajtóján szúnyogháló?

Hívja a 06/30/997-51-58-es telefonszámunkat, ahol időpont egyeztetés végett munkatársunk várja hívását!

A MEGRENDELŐK VÉLEMÉNYE A VÍZSZINTESEN MOZGATHATÓ SZÚNYOGHÁLÓ AJTÓRÓL: 

Már nagyon vártuk, hogy felszereljék a szúnyoghálót. Végre nyugodtan szellőztethetek és a macska sem tud beosonni ezentúl. Nagyon tetszik a termék és elégedett vagyok a munkájukkal is.        
                 J. Ferenc   Felsőzsolca
Hívja a 06/30/997-51-58-es telefonszámunkat, ahol időpont egyeztetés végett munkatársunk várja hívását!

Garanciánk: több ezer elégedett ügyfél!

VISSZA A FŐLAPRA