FŐLAP REDŐNY SZÚNYOGHÁLÓ SZALAGFÜGGÖNY RÓLUNK REFERENCIÁK ELÉRHETŐSÉGEK

 

REDŐNY MISKOLC      SZALAGFÜGGÖNY MISKOLC       SZÚNYOGHÁLÓ MISKOLC

REDŐNYÖK 

Ha Ön úgy érzi, hogy magas a fűtésszámlája, vagy  nem jól szigetelnek az ablakai  akkor Ön a legjobb helyen jár, mert Önnek célszerű lenne redőnyt szereltetni az ablakaira!

A redőnyök további előnye még:
Véd a tűző naptól, esőtől, télen a hidegtől, széltől, sőt még a betörők dolgát is nagy mértékben megnehezíti.

Redőnyeink készülnek:

·        MŰANYAGBÓL: amelyek kedvező áruk miatt a legkeresettebb redőnyrendszerek csoportjába tartoznak.

·        ALUMÍNIUMBÓL: hőszigetelés és betörésvédelem egyben

Redőnyök fajtái:

·        belső tokos redőny

·        külső tokos redőny

Ismerje meg részletesebben redőnyeinket:

KÜLSŐTOKOS MŰANYAG REDŐNYÖK

A nyílászáró elé utólagosan ráépíthető redőnyrendszer.      A legkeresettebb redőny típus, mivel ára kedvező és nagyon sok előnnyel rendelkezik. Szinte bármilyen ablakra felszerelhető bontás és különösebb szennyezés nélkül. A redőnyléc 37 mm magas. Műanyagból igazán a fehér színt javasoljuk. A többi szín UV stabilizáltsága még nem tökéletesen megoldott, ezért erős napsugárzás hatására színvesztés  előfordulhat.

A külsőtokos műanyag redőnynek 2 típusát szereljük.  Ismerje meg ezeket:

KLASSZIKUS” MŰANYAG REDŐNY

Ha egy megbízható, de olcsóbb kategóriájú redőnyt szeretne, akkor ezt a „klasszikus” műanyag redőnyt ajánljuk Önnek. Több évtizedes múlttal rendelkezik. A redőnytok gyárilag színterezett  Lindab lemezből van hajlítva, ezért nem rozsdásodik. A lefutósín egy 45 x 65 mm-es műanyag profil.  A redőnyléc szintén műanyag.  Ajánljuk hozzá Önnek szúnyoghálóinkat is!
Kapcsolódó referenciák, a megrendelők véleménye a „klasszikus” műanyag redőnyünkről:
Köszönjük a szép munkát! A redőny a házunk dísze és a
komfort érzetünk is jobb lett.             
                 Sz.Pál   
Kistokaj
Nem bántuk meg, hogy a szigetelés után felszereltettük a  redőnyt.  A kivitelezés a megbeszéltek alapján történt. Pontosan ilyennek terveztük. Tavasszal mobil szúnyoghálót is rendelünk  a kisebb ablakra, mert azon szoktunk szellőztetni.     
           
  Z. Lajosné   Felsőzsolca

KOMFORT” MŰANYAG REDŐNY


Ha Ön szeretne a „klasszikus” redőnyhöz képest egy még színvonalasabb  és több extrával rendelkező redőnyt, akkor válassza a „komfort” típusú műanyag redőnyünket. A redőnytok gyárilag színterezett, lindab lemez,  alumínium tokvéggel szerelt redőny, golyós csapágyon gördül. Mi ennek az előnye? A redőny felhúzása sokkal könnyebben és halkabban történik. A minőségi alkatrészek mellett  a redőny  lefutósín  25 x 55 mm-es anyagában vastagabb  műanyag profil, amely zajcsökkentő gumi betétet tartalmaz. Ha fúj a szél kevésbé tudja zörgetni a redőnylecet. Ezáltal nyugodtabbak lesznek az éjszakái.   A redőnyléc erősebb záróléccel készül, amelyen gumiprofil helyezkedik el.  Lehetővé téve a tökéletesebb zárást az ablakpárkányra. Szúnyoghálóval kombinálva még komfortosabbá teheti otthonát!

komfort” és „klasszikus” redőny bemutatása   - „kicsiben

 Klasszikus” és  „komfort” láb közötti különbség komfort” és „klasszikus” redőny bemutatása

Kapcsolódó referenciák, a megrendelők véleménye a „komfort” típusú műanyag redőnyünkről:

Igaz, hogy a komfort redőny valamennyivel többe került, mint  ha a klasszikus redőnyt  választottam volna, de nekem megérte! Tényleg könnyebb mozgatni és a szél sem  tudja zörgetni Sok évre tervezem a redőnyt, hát inkább legyen „komfortosabb”. Köszönöm a szakszerű tájékoztatást és munkát!
         
V.Zoltán  Sajószentpéter

Nagyon tetszik a redőny amit nekünk felszereltek. A színes lakásunkat kifejezetten jól kiemeli. A fix keretes szúnyoghálóval pedig nem gond többé a szellőztetés. Hihetetlen, hogy még takarítanom sem kellett a szerelés után, hiszen azt is megcsinálták.  Ajánlani fogom a munkájukat másnak is!

     Sz. Lászlóné  Tiszaújváros 

 

Önnek  kérdései vannak még a műanyag külsőtokos redőnyökkel kapcsolatban, vagy megtetszettek a redőnyök és rendelni szeretne? Hívja vállalkozásunkat!

Telefonszámunk:
 
06/30/997-51-58

  KÜLSŐTOKOS ALUMÍNIUM REDŐNYÖK

Vajon miért választják egyre többen az alumínium redőnyt a műanyag redőnyökkel szemben?

7 ok, ami miatt érdemes alumínium redőnyt szereltetni:

·        Csúcsminőség: A redőny minden része korrózióálló alumíniumból készül. A lamellák belsejében  poliuretánhab biztosítja a hő- és hangszigetelést. A színterezett lefutókban gumibetét csökkenti a zajt.   Rendkívül tartósjó időjárásálló tulajdonságokkal rendelkező minőségi terméket kapunk. Időállósága: több évtized

·        Energia megtakarítás: Senki nem lehet eléggé gazdag ahhoz, hogy megengedje magának az energia pazarlást. Az alumínium redőny télen akár  15%-kal csökkenti a hőveszteséget. Nyáron viszont kellemes hűvös lehet otthonában.

·        A zárt redőnyök és a feltolásgátló hatékonyan megakadályozhatják a betöréseket, mivel a betörőnek az ablak kinyitása előtt még a redőnyt is fel kell törnie. Soha többé nem kell azon tűnődnie, hogy vajon illetéktelenek nem hatolnak-e be otthonába, amíg Ön távol van!

·        Az alumínium redőnyök széles színskálában készülnek, így az Ön ízlése szerint alakíthatja a lakása homlokzatát. Az alumínium redőny lecek 18 színben választhatóak, létezik famintás kivitelben is. A redőny tok és láb alapszínben fehér és barna színben rendelhető, de felárral gyárilag bármilyen színre festhető.

·        Több kényelem: A redőny  hagyományos módon gurtnival működtethető. Ma már azonban motorizálható, kapcsolóval vagy távirányítóval is működtethető. Programórás változata a redőnyöket automatikusan mozgatja, azt az érzést keltve, hogy Ön otthon tartózkodik akkor is, amikor éppen szabadságon van.

·        Alumínium redőnyeink szúnyoghálóval is egybeépíthetőek.

Még nincsen otthonán alumínium redőny, de ilyet szeretne?
Semmi gond ez a redőny típus a nyílászáró elé
utólag is beépíthető.
Nincs falbontás, nincs rendetlenség.
Bízzon szakértelmünkben!
 

Forduljon hozzánk, ha minőségi redőnyre
 van szüksége!

Telefonszámunk:
 
06/30/997-51-58

Kapcsolódó referenciák, a megrendelők véleménye a külsőtokos  alumínium redőnyről

A lakás felújítás előtt műanyag redőnyöm volt.  Most megfogadtam szakemberük tanácsát és alumínium redőnyt szereltettem fel. Érezhető különbség hő- és hangszigetelésben egyaránt. Köszönjük az odaadó segítségnyújtásukat és az I. osztályú munkát.

  M. László   Onga 

 

BELSŐTOKOS  REDŐNYÖK FELÚJÍTÁSA

Önnek régi belsőtokos redőnye van ami állandóan szétszakad?   Esetleg gondot okoz, hogy mennyire elhasználódott már és elcsúnyítja otthona homlokzatát? Akkor itt az ideje a redőnye felújításának!      

Hogyan történik ez?

 Az eredetileg beépített tokszerkezet a falban marad, egyes alkatrészek cserére szorulnak. A régi léc helyébe pedig az Ön igénye és pénztárcája szerint tudunk vastag műanyag vagy
hőszigetelt alumínium lecet beszerelni. Rövid idő alatt könnyen, szakszerűen beépíthető.

Ilyen lett ….. Ilyen volt ….

 Itt az ideje, hogy régi redőnyét újjá varázsoltassa Ön is a mai kornak megfelelőre!

Hívja  a 06/30/997-5158-as telefonszámunkat és egy előre egyeztetett időpontban szakemberünk az Ön rendelkezésére áll.

Valamennyi redőny típusunkhoz ajánljuk szúnyoghálóinkat!

  Kérje ingyenes szaktanácsadásunkat!

REDŐNY SZÚNYOGHÁLÓVAL KOMBINÁLVA

(2 termék egyben) 

Szaknyelven leegyszerűsítve a „ kombi  redőny”  elnevezést adtuk neki.

Ez egy helytakarékos megoldás. Dupla lefutó sínnel készítjük, így a redőny és a szúnyogháló egymástól függetlenül mozgatható.

 

Sokan választják ezt a megoldást azért, mert egyetlen mozdulattal „elővarázsolható” a rovarháló, de ha már nincs rá szükségünk pillanatok alatt el is tüntethetjük a tokban.

Pénztárca kímélő is, mert olcsóbb mintha külön szerelnénk fel redőnyt, illetve függőlegesen mozgatható szúnyoghálót.

Csak alumínium és a komfort típusú műanyag
 redőnyünkbe szereljük
!

A szúnyogháló egy mozdulattal felhúzható, vagy lehúzható.

Nagyon praktikus, mert Ön a redőnyt és a szúnyoghálót egymástól függetlenül tudja használni, de mégis egy tokban helyezkednek el.                          
Kapcsolódó referenciák, a megrendelők véleménye a
 kombi  redőnyökről:

Vállalkozásuk meg tudta oldani azt az igényemet, hogy az alumínium redőnyhöz olyan szúnyoghálót készítettek, amely egy mozdulattal felhúzható, így a feleségemnek  párkányt törölni vagy virágot locsolni nagyon egyszerű.
                J. Imre     Sajószentpéter 
      

Nehéz a választás? Szeretné a különböző redőny és szúnyogháló típusainkat megnézni?  Igényeli díjmentes kényelmi szolgáltatásunkat és kéri, hogy vigyük házhoz a bemutató termünket?

           Ne várjon holnapig! Egyeztessen egy időpontot most! 

Telefonszámunk:
 
06/30/997-51-58

Valamennyi redőny típusunkhoz ajánljuk fix keretes és mobil szúnyoghálóinkat!

Kapcsolódó referenciák, képgaléria segítségül a választáshoz:

(a teljesség igénye nélkül)  

Kongó tok – csokibarna léc

aranytölgy színű alu.redőny

ezüst színű alu. redőny

sötétbarna keret – csoki barna léc

különleges színvilág

sötétbarna redőny

aranytölgy alu.redőny

ezüst keret – fehér léccel

   Szereltessen magas minőségű redőnyt
 az Ön otthonába is, hogy ne szökjön meg a drága hő az ablakon át!

Telefonszámunk:
 
06/30/997-51-58

VISSZA A FŐLAPRA